Vardagsrum

Vad för slags gardiner?

2015-05-22 11:51 #0 av: Tilde

Vi har två stora fönster i vardagsrummet (går ca 20 cm  från taket ner till golvet) och får eftermiddagssol som lyser in i rummet. Det jobbiga är att vi har matsalen i samma rum och man får solen i ansiktet när man sitter och äter middag under denna årstid eller sitter i soffan. Vi funderar på gardiner, men är lite oense om vad för slags gardiner vi ska ha.

Jag vill gärna ha tyggardiner som är luftiga och når ner till golvet. Sambon tycker dock att det blir jobbigare att städa, så han skulle i så fall vilja ha persienner av något slag.

Vad har ni i era vardagsrum/matsaler? Är det så jobbigt med långa tyggardiner? Finns det persienner som ser hemtrevliga och "luftiga" ut om vi kör på det (kanske i linnetyg så det matchar sofforna..?)? Funderar

♥ Tilde

Anmäl
2015-05-22 14:32 #1 av: VildaVittra

Det finns ju hissgardiner som kanske skulle falla er i smaken. Som dessa: http://www.hasta.se/hasta-home-kollektionen/linnea-gra-hissgardin

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2015-05-22 15:40 #2 av: Tilde

#1 Tack för tipset! Ja såna skulle eventuellt fungera Tummen upp

♥ Tilde

Anmäl
2015-06-30 20:51 #3 av: jossan...

annars är det väl rullgardiner;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.